Strokovno izobraževanje za preiskovalce prevar in goljufij v zavarovalnicah (1. sklop: Internet in mediji kot orodje preiskovanja prevar) – 6. 12. 2016

bannerSZZ je 6. 12. 2016 organiziral 1. sklop predavanj v okviru Strokovnega izobraževanja za preiskovalce prevar in goljufij v zavarovalništvu z naslovom »Internet in mediji kot orodje preiskovanja«. Izpostavljena je bila pomembnost tovrstnih posvetov za izmenjavo izkušenj in osveščanja potrošnikov, torej uporabnikov zavarovalnih storitev, ki so v končni fazi sami plačnik goljufij v zavarovalništvu. Predstavljena je bila funkcionalnost družabnih medijev in možnosti njihove uporabe kot orodij preiskovanja posameznika, kakšne so kibernetske metode preiskovanja prevar ter kako s pomočjo digitalne forenzike priti do zakonitih dokazov pri preiskovanju prevar. Udeleženci so si v odlično povezani zaključni razpravi izmenjali osebne izkušnje in govorili o konkretnih primerih.

PREZENTACIJE:

Matej Špehar (Predstavitev družabnih omrežij kot orodij za preiskovanje posameznika)  – prezentacija 6.12.2016

Aleksandar Vidović (Kibernetske metode preiskovanja prevar) – za posredovanje prezentacije kontaktirajte SZZ na telefon 01/ 300 93 92.

Janko Šavnik (S pomočjo digitalne forenzike do zakonitih dokazov pri preiskovanju prevar) – za posredovanje prezentacije kontaktirajte SZZ na telefon 01/ 300 93 92.

Vabilo