Kaj je piškotek?

Wordpess vtičnik

Po 1. mesecu

wordpress_

WordPress piškotek prijavljenega uporabnika.

wordpress_logged_in_

WordPress piškotek prijavljenega uporabnika.

wp-settings-

Številka na koncu je uporabnikova identifikacijska številka, ki se nahaja v users tabeli baze podatkov.
Piškotek se uporablja za prilagoditev pogleda skrbniškega vmesnika in izgleda spletne strani.

Po 1. letu

wp-settings-time-

Po 1. letu

__utma

Uporablja se za razločevanje med uporabniki in sejami. Piškotek se posodobi vsakič ko so podatki poslani Gogle Analytics-u.

2 leti po nastavitvi oz. posodobitvi

_utmb

Uporablja se za ugotovitev nove seje oz. obiska. Piškotek se posodobi vsakič ko so podatki poslani Gogle Analytics-u.

30 minut po nastavitvi oz. posodobitvi

_utmc

Po končani seji brskanja

_utmz

Po 6. mesecih po nastavitvi oz. posodobitvi

_utmv

Uporablja se za shranjevanje  variabilnih uporabniških podatkov.

2 leti po nastavitvi oz. posodobitvi