Publikacija “Zavarovanja motornih vozil 2016”

zavarovanja-motornih-vozil-2016

Slovensko zavarovalno združenje, GIZ, je v aprilu objavilo publikacijo »Zavarovanja motornih vozil 2016«, ki je na voljo tudi v angleški različici.

V publikaciji so predstavljeni splošni podatki o motornih vozilih ter o zavarovanju avtomobilske odgovornosti (AO), kasko zavarovanju motornih vozil (AK) in zavarovanju lastnika vozila in voznika za telesne poškodbe (AO+). Med drugim so vključeni statistični podatki, ki jih je Slovensko zavarovalno združenje, GIZ, pridobilo od svojih članic. Časovna serija se nanaša na desetletno obdobje. Podatki so v Excel obliki prav tako na voljo na naši spletni strani, in sicer pri letnih podatkih z naslovom »Pregled zavarovanj motornih vozil«.

Najlepše se zahvaljujemo vsem našim članicam, ki ste s posredovanjem podatkov sodelovale pri nastajanju letošnje publikacije o zavarovanju motornih vozil. Želimo si, da bi vam bili tovrstni podatki v pomoč pri nadaljnjem delu.