25th Insurance Days in Slovenia

od 31. maja do 1. junija 2018
GH Bernardin, Portorož

31. maja in 1. junija 2018 bodo potekali jubilejni 25. Dnevi zavarovalništva v Sloveniji. Letošnja konferenca bo pokrivala različne in pestre vsebine, del programa pa bo namenjen tudi počastitvi četrt stoletnega jubileja, kjer bomo preteklost in sedanjost predstavili v odsevu. Dogodek se bo odvijal pod sloganom »Premostimo razlike«.

Na 25-ih Dnevih zavarovalništva v Sloveniji bomo obravnavali naslednje vsebine:

1. IFRS 17 – predstavili bomo, kaj nas čaka v obdobju prilagajanja in uvedbe IFRS 17, ki bo predvsem na področju življenjskih zavarovanj spremenil prikaze izkazov zavarovalnic.

2. LJUDJE V ZAVAROVALNIŠTVU – hitrost tehnoloških sprememb vpliva na načine delovanja, razmišljanja, obnašanja, vsi skupaj pa smo se znašli v novem svetu multigeneracijskih delovnih okolij. Poglobili bomo razumevanje kako posamezniki in skupine delujejo v skupnem okolju in kako te razlike premostiti in jih izkoristiti.

3. POSLOVNI MODELI V ZAVAROVALNIŠTVU – poslovni modeli v zavarovalništvu se spreminjajo, tako na strani ponudbe zavarovalnih produktov kot na strani tehnologije. V tem sklopu se bomo ukvarjali s pričakovanji potrošnikov in razmišljanji ponudnikov s ciljem ponuditi prave storitve na pravi način.

4. VIZIJA NIČ – Slovensko zavarovalno združenje v letu 2018 aktivno podpira Vizijo nič in del programa bomo namenili tudi tej vsebini. Prometne nesreče brez smrtnih žrtev naj bodo edini možni cilj.

5. ZAVAROVALNE ŠKODE – pričakovanja zavarovancev se velikokrat razlikujejo od »ponudbe« zavarovalnice, za kar lahko najdemo vzroke povsod, različno razumevanje pravic pa velikokrat vodi v nerazumevanje celotne zavarovalne panoge, zato bomo to vsebino namenili cilju, da premostimo razlike med pričakovanji in dejansko obljubo.

6. ZDRAVSTVO – Zdravstvo je večna tema, kjer mora zavarovalna panoga ob vsaki priložnosti povzdigniti svoj glas. Žal v zadnjem času nismo priznani kot enakopravni sogovorniki v sistemu katerega del smo in h kateremu bi lahko doprinesli več kot nam sistem danes »zaupa«. Z zanimivimi sogovorniki bomo tudi v tem sklopu premoščali razlike, iskali bomo rešitve kako premostiti težave pacientov torej razlike med pričakovanji glede zdravstvene obravnave in dejanskim stanjem v zdravstvu.

Na konferenci bodo sodelovali domači in tuji strokovnjaki z zgoraj navedenih področij.

Kotizacija za udeležbo na konferenci znaša 350,00 EUR in vključuje DDV, tehnično izvedbo, vse napitke in prigrizke, kosilo prvi dan dogodka in pogostitev na večernem srečanju. Vašo elektronsko prijavo na konferenco pričakujemo do 18. maja 2018.

Vabimo vas, da si že danes rezervirate termin in uredite hotelsko rezervacijo na e-naslovu: booking@h-bernardin.si.

Soba z zajtrkom GH BERNARDIN***** HOTEL HISTRION**** VILE PARK***
Enoposteljna (1/1) 150,00 EUR 110,00 EUR 80,00 EUR
Dvoposteljna (1/2) 170,00 EUR 125,00 EUR 100,00 EUR

Za zgodnje rezervacije do 11. 5. 2018 vam Hoteli Bernardin, d. d. nudijo dodatni 10 % popust na dan cenik.

Turistična taksa znaša 1,27 EUR na nočitev. Prijavnina pa 1,00 EUR na osebo na bivanje. V namestitev je vključeno: DDV, samopostrežni zajtrk, uporaba hotelskega bazena in plaže (Wellness Paradise Spa), uporaba bazenskega kompleksa Laguna Bernardin, brezžični dostop do interneta in parkirišče.

Se vidimo v Portorožu.