29. Dnevi zavarovalništva v Sloveniji

1. in 2. junij 2023
GH Bernardin, Portorož

Spoštovani,

29. Dnevi zavarovalništva v Sloveniji bodo potekali 1. in 2. junija 2023 v GH Bernardin v Portorožu. Veseli bomo, če si že danes rezervirate termin.

Moderator dogodka bo Igor E. Bergant.

Pridružite se nam na osrednjem letnem dogodku zavarovalničarjev.

Elektronske prijave na konferenco bomo začeli sprejemati v marcu.
Kotizacija za udeležbo na konferenci znaša 370,00 EUR za posameznega udeleženca, DDV je vključen v ceno. Kotizacija zajema udeležbo na vseh predavanjih, tehnično izvedbo, vse napitke in prigrizke med odmori, kosilo prvi dan dogodka in pogostitev na večernem srečanju. Prosimo vas, da kotizacijo plačate najpozneje tri dni pred konferenco na naš poslovni račun pri NLB, d. d., št. SI56 0208 3001 4878 323, sklic: 00 0106, s pripisom »Za 29. DSZ«. Po dogodku vam bomo poslali račun po e-pošti.

Pisne odjave od konference sprejemamo na e-naslovu: izobrazevanje@zav-zdruzenje.si. V primeru odjave tri dni pred začetkom dogodka vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 30 odstotkov kotizacije, pri kasnejši odjavi pa vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti.

Prosimo vas, da rezervacijo prenočišča pošljete najpozneje do 17. maja 2023 na naslov: Sava turizem, d. d., Obala 2, 6320 Portorož, telefon: 05 690 70 00 ali po e-pošti na naslov: booking@sava.si.

Za zgodnje rezervacije do 5. 5. 2023 vam Sava turizem, d. d. nudi 10 % popust na dan cenik. Pohitite z rezervacijo.

Soba z zajtrkom
GH BERNARDIN***** HOTEL HISTRION**** VILE PARK***premium
Enoposteljna
(1/1)
162,00 € 152,00 € 112,00 €
Dvoposteljna
(1/2)
172,00 € 162,00 € 122,00 €

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki: 01/ 300 93 92 ali na e-naslovu: vida.ferlan@zav-zdruzenje.si.