Za vnos novice ali seminarja, kliknemo v stranskem meniju na Prispevki ter Dodaj nov. Ko zaključimo z dodajanjem ali urejanjem prispevka, kliknemo Posodobi ali Objavi.

Vnos novic in dogodkov

Vnos novice

Vnos dogodka

Dupliciranje strani

Stran, ki jo želimo duplicirati izberemo v slovenskem jeziku. Znak plus (+) na desni pomeni, da stran še ni bila duplicirana. Za dupliciranje kliknemo kar na naslov strani. Ne klikamo + znaka.

Ko se odpre okno urejanja strani, imamo na desni polje Language. Spodaj pa opcijo Translate this document. Pod duplicate označimo tako, da se prikaže kljukica. Nato pritisnemo gumb Duplicate. Stran se bo sedaj duplicirala.

Možnost preklapljanja med jeziki je v zgornji vrstici na zaslonu. V osnovi imamo slovensko zastavico. Ko gremo z miško čez, se odpre meni, kjer lahko izberemo angleški jezik. Če to naredimo na neki strani, bomo ob kliku na angleški jezik, pristali na angleški verziji trenutne strani, ki jo lahko začnemo urejati.

1. KORAK UREJANJA VSAKE STRANI JE KLIK NA GUMB TRANSLATE INDEPENDENTLY. S tem gumbom zagotovimo, da ne bomo povozili vsebine drugih jezikov, ampak bo naš duplikat postal neodvisen od ostalih strani.

Nato lahko začnemo s prevajanjem te strani. Pazimo, da smo vedno na pravem jeziku, da ne pride do zmešnjave. Jezik je vedno prikazan v zgornji vrstici, kjer jezike tudi izbiramo.