24. Dnevi zavarovalništva v Sloveniji – 2017

1. in 2. junija 2017 so v GH Bernardin potekali 24. Dnevi zavarovalništva v Sloveniji. Vodilni temi dogodka sta bili:
“Moderne prodajne poti v zavarovalništvu” in “Zavarovalništvo – partner države ali država – partner zavarovalništva”.

Več o dogodku je zapisano tukaj.

Program konference

E-zbornik

FOTOGALERIJA

Vabimo vas, da se nam 1. in 2. junija 2017 pridružite na 24. Dnevih zavarovalništva v Sloveniji, ki bodo potekali v GH Bernardin v Portorožu. Vodilni temi dogodka bosta: “Moderne prodajne poti v zavarovalništvu” in  “Zavarovalništvo – partner države ali država – partner zavarovalništva”.

We are pleased to invite you to join us on 24th Insurance days in Slovenia, which will be held in GH Bernardin, Portoroz on 1st and 2nd June 2017. The main two themes of the conference will be “Modern sales channels in the insurance industry” (on the first day) and “Insurance industry – a partner of the state or the state – a partner of insurance industry” (on the second day).

Vljudno vabljeni.
You are cordially invited to attend the conference.

*Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa. / The organizer reserves the right to change the conference programme.

Vabilo / Invitation

Ponudba sponzorjem