26. Dnevi zavarovalništva v Sloveniji

6. in 7. junij 2019
GH Bernardin, Portorož

26. Dnevi zavarovalništva v Sloveniji bodo potekali 6. in 7. junija 2019 v GH Bernardin v Portorožu. Letošnja konferenca bo ponudila zelo različne in aktualne teme. Govorili bomo o klimatskih spremembah, finančni in zavarovalniški pismenosti, HR trendih, zavarovalniških prevarah, pravnih prazninah zaradi politične nediscipline ter podzavarovanju. Več podrobnosti o dogodku bomo objavljali tukaj.

KOTIZACIJA

Kotizacija za udeležbo na konferenci znaša 350,00 EUR za posameznega udeleženca, DDV je vključen v ceno. Kotizacija zajema e-gradivo, tehnično izvedbo, vse napitke in prigrizke, kosilo prvi dan dogodka, pogostitev na večernem srečanju ter stroške organizacije.

Vašo elektronsko prijavo na konferenco pričakujemo do 20. maja 2019. V primeru odjave tri dni pred konferenco vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 30 odstotkov kotizacije, v primeru poznejše odjave pa celotno kotizacijo.

Prosimo vas, da kotizacijo plačate najpozneje tri dni pred konferenco na naš poslovni račun pri NLB, d. d., št. SI56 0208 3001 4878 323, sklic: 00 0606, s pripisom »Za 26. DSZ«. Po zaključku konference vam bomo izstavili račun.

REZERVACIJA PRENOČIŠČA

Prosimo vas, da rezervacijo prenočišča pošljete najpozneje do 23. maja 2019 na naslov: Hoteli Bernardin, d. d., Obala 2, 6320 Portorož, telefon: 05 690 70 00, telefaks: 05 690 70 10 ali po e-pošti na naslov: booking@h-bernardin.si.

Soba z zajtrkom GH BERNARDIN***** HOTEL HISTRION**** VILE PARK***
Enoposteljna (1/1) 150,00 EUR 110,00 EUR 80,00 EUR
Dvoposteljna (1/2) 162,00 EUR 122,00 EUR 100,00 EUR

Za zgodnje rezervacije do 20. maja 2019, vam Hoteli Bernardin, d. d. nudijo dodatni 10 % popust na dan cenik.

Prosimo vas, da za rezervacijo in plačilo hotela poskrbite sami. Turistična taksa znaša 2,50 EUR na nočitev. Prijavnina pa 1,00 EUR na osebo na bivanje. V namestitev je vključeno: DDV, samopostrežni zajtrk, uporaba hotelskega bazena in plaže (Wellness Paradise Spa), uporaba bazenskega kompleksa Laguna Bernardin, brezžični dostop do interneta, parkirišče, Bernardinska kartica ugodnosti, sladko presenečenje ter jutranji pozdrav soncu (organizirana aktivnost pred začetkom dogodka).

Rezervacijo prenočišča opravite tako, da navedete ime hotela, izberete med enoposteljno oz. dvoposteljno sobo, navedete plačnika (družba, naslov družbe in davčna številka) ter zapišete termin nočitve (datum prihoda in datum odhoda).

Vida Ferlan, Služba za izobraževanje

vida.ferlan@zav-zduzenje.si