27. Dnevi zavarovalništva v Sloveniji

16. in 17. september 2021
GH Bernardin, Portorož

Spoštovani,

vabimo vas, da se nam pridružite na 27. Dnevih zavarovalništva v Sloveniji, ki bodo 16. in 17. septembra 2021 potekali v GH Bernardin v Portorožu. Letošnja konferenca pod sloganom »Čas teče« bo prepletala raznolike in aktualne teme, del programa bomo namenili vprašanjem, ki so v času predsedovanja Republike Slovenije aktualna za zavarovalništvo, govorili bomo o trajnostnem razvoju in vpletenosti zavarovalnic v trajnostni razvoj, kibernetskih tveganjih, katerim smo s številnimi spremembami v načinu poslovanja vedno bolj izpostavljeni, o prilagajanju potrošnika novim načinom prodaje in še o čem, poskrbeli bomo tudi za nekaj presenečenj. Osrednji govorec konference bo Miha Mazzini, kolumnist, scenarist, pisatelj, ki bo v naš program vpletel osrednji slogan.

Celoten program konference bo kmalu objavljen tukaj.

Konferenco bo moderiral Igor E. Bergant.

Pridružite se nam na osrednjem letnem dogodku zavarovalničarjev.

Elektronske prijave na konferenco sprejemamo do 26. avgusta 2021.
Zaradi zagotavljanja varnosti vseh udeležencev dogodka, bo vstop v dvorano mogoč le ob izpolnjevanju pogoja PCT (preboleli, cepljeni, testirani).
V primeru poslabšanja epidemiološkega stanja v državi bo dogodek potekal hibridno. Prednost pri udeležbi v živo bodo imeli udeleženci, ki se bodo prijavili prej, upoštevali pa bomo tudi enakomerno porazdelitev udeležencev po družbah.

Kotizacija za udeležbo na konferenci znaša 370,00 EUR za posameznega udeleženca, DDV je vključen v ceno. Kotizacija zajema udeležbo na vseh predavanjih, konferenčne materiale, tehnično izvedbo, vse napitke in prigrizke med odmori, kosilo prvi dan dogodka in pogostitev na večernem srečanju. Prosimo vas, da kotizacijo plačate najpozneje tri dni pred konferenco na naš poslovni račun pri NLB, d. d., št. SI56 0208 3001 4878 323, sklic: 00 1609, s pripisom »Za 27. DSZ«. Po dogodku vam bomo izstavili račun.

Prosimo vas, da rezervacijo prenočišča pošljete najpozneje do 26. avgusta 2021 naslov: Sava turizem, d. d., Obala 2, 6320 Portorož, telefon: 05 690 70 00 ali po e-pošti na naslov: booking@h-bernardin.si, booking@sava.si. Za zgodnje rezervacije do 17. 8. 2021, vam Sava Turizem, d. d. nudi dodatni 10 % popust na dan cenik. Za hitro rezervacijo namestitve z vključenim popustom kliknite tukaj.

Soba z zajtrkom
GH BERNARDIN***** HOTEL HISTRION**** VILE PARK***
Enoposteljna
(1/1)
152,00 € 130,00 € 80,00 €
Dvoposteljna
(1/2)
162,00 € 140,00 € 100,00 €

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki: 01/ 300 93 92 ali na e-naslovu: vida.ferlan@zav-zdruzenje.si.

PRIJAZNO VABLJENI