29. Dnevi zavarovalništva v Sloveniji

1. in 2. junij 2023
GH Bernardin, Portorož

Spoštovani,

29. Dnevi zavarovalništva v Sloveniji bodo potekali 1. in 2. 6. 2023 v GH Bernardin v Portorožu. Letošnja konferenca pod sloganom »Vrvež sprememb« bo prepletala raznolike in aktualne teme. Srečanje bo oba dneva potekalo plenarno. Pridružili se nam bodo tuji in domači predavatelji, med drugimi bo prisotne uvodoma nagovoril minister za finance mag. Klemen Boštjančič, osrednja govorka pa bo letos gospa Bronwen Maria Maddox, izvršna direktorica Chatham House, ki nas bo popeljala v vrvež sprememb in v iskanje novega ravnovesja v svetu.

Teme, ki se jih bomo letos dotaknili so aktualne, poleg globalnega vrveža se bomo dotaknili tudi nekaterih lokalnih sprememb, govorili bomo o greenwashingu, po uničujočem potresu v Turčiji se bomo dotaknili tudi te teme, govorili pa bomo tudi o inovacijah v zavarovalništvu.

  1. PANEL: Kako obvladovati potencialne primanjkljaje javno-finančnih blagajn in kako pristopiti k pokojninski reformi?
  2. PANEL: Zeleni prehod
  3. PANEL: Ali smo zavarovalničarji inovatorji ali sledilci sprememb?
  4. PANEL: Potres – refleksija po Turčiji

Moderator dogodka bo Igor E. Bergant.

Program konference najdete tukaj.

NA POTI DO TRAJNOSTNEGA DOGODKA (POT DO NET ZERO)

Vrvež sprememb ni zgolj naslov, ampak bomo v vrvež sprememb vstopili tudi z organizacijo naše letne konference. Odločili smo se za pot do trajnostnega dogodka (net zero) in tej poti prilagajamo organizacijo. Ker gre za velik projekt in smo na začetku poti, letos spremembe še ne bodo velike, naredili pa bomo prve korake. Izmerili bomo ogljični odtis naše konference in učinke manjših sprememb, ki ji bomo naredili na poti k ogljični nevtralnosti. Ker lahko vsak posameznik doprinese k cilju, ki smo si ga zadali, k sodelovanju vabimo tudi vse udeležence. Ker je pri ogljičnem odtisu organizacije vsakega dogodka najpomembnejši transport, vas vabimo, da pridete na prizorišče ali z javnim prevozom ali pa se vas več (vsaj 4) pripelje skupaj v enem vozilu. Vsem tistim, ki se bodo odločili ali za javni prevoz ali za združevanje prevoza, bomo kotizacijo znižali za 7 %. Za uveljavljanje tega popusta bomo potrebovali dokazila,  denimo kopijo vozovnice javnega potniškega prometa ali izjavo udeležencev o skupnem prevozu. Dokazila nam lahko pošljete do 6. 6. 2023 na elektronski naslov izobrazevanje@zav-zdruzenje.si. V primeru, če bo vaša kotizacija že plačana, vam bomo del sredstev povrnili. Hvala, da greste skupaj z nami na pot v trajnost.

Pridružite se nam na osrednjem letnem dogodku zavarovalničarjev.

Elektronske prijave na konferenco sprejemamo do 25. 5. 2023. Pisne odjave od konference sprejemamo na e-naslovu: izobrazevanje@zav-zdruzenje.si. V primeru odjave tri dni pred začetkom dogodka vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 30 odstotkov kotizacije, pri kasnejši odjavi pa vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti.

Kotizacija za udeležbo na konferenci znaša 370,00 EUR za posameznega udeleženca, DDV je vključen v ceno. Kotizacija zajema udeležbo na vseh predavanjih, tehnično izvedbo, vse napitke in prigrizke med odmori, kosilo prvi dan dogodka in pogostitev na večernem srečanju. Prosimo vas, da kotizacijo plačate najpozneje tri dni pred konferenco na naš poslovni račun pri NLB, d. d., št. SI56 0208 3001 4878 323, sklic: 00 0106, s pripisom »Za 29. DSZ«. Po dogodku vam bomo poslali račun po e-pošti.

Prosimo vas, da rezervacijo prenočišča pošljete najpozneje do 17. maja 2023 na naslov: Sava turizem, d. d., Obala 2, 6320 Portorož, telefon: 05 690 70 00 ali po e-pošti na naslov: booking@sava.si. 

Za zgodnje rezervacije do 5. 5. 2023 vam Sava turizem, d. d. nudi 10 % popust na dan cenik. Pohitite z rezervacijo.

Soba z zajtrkom
GH BERNARDIN***** HOTEL HISTRION**** VILE PARK***premium
Enoposteljna
(1/1)
162,00 € 152,00 € 112,00 €
Dvoposteljna
(1/2)
172,00 € 162,00 € 122,00 €

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na e-naslovu: vida.ferlan@zav-zdruzenje.si.

V A B L J E N I

 

SPONZORJI DOGODKA