Varen in brezskrben oddih

Zimska idila in z njo povezane aktivnosti že vabijo, da spakiramo kovčke in se odpravimo na aktivne počitnice v tujino, kjer je ponekod sneg že pobelil smučišča, vrhove in bregove. Novim dogodivščinam naproti pa nikakor ne odidite brez zdravstvenega zavarovanja, da se ne bi ob morebitni nezgodi vaše počitnice spremenile v ene najdražjih do sedaj. Bodite brez skrbi in si uredite zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini, ki vam lahko prihrani veliko dodatnih stroškov in nevšečnosti.

S smučanjem in drugimi zimskimi športi so povezane tudi nezgode, zaradi katerih imamo lahko visoke stroške za zdravstvene storitve v tujini. Že samo zahtevno helikoptersko reševanje  s smučišča lahko stane nekaj tisoč evrov. Tako se lahko ob morebitni nezgodi ali bolezni vaše počitnice spremenijo v ene najdražjih. S sklenitvijo zavarovanja z medicinsko asistenco boste brez skrbi, saj za vse to poskrbi zavarovalnica.

Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini omogoča kritje stroškov nujnih zdravstvenih in z njimi povezanih storitev v tujini (npr. nujna medicinska pomoč, nujno zdravljenje, nujni zdravstveni prevozi, nujne zobozdravstvene storitve, iskanja in reševanja zavarovanca, odvetniške storitve, prevozi zavarovanca v domovino, pomoč svojcem in številne druge oblike pomoči). V široki paleti paketov lahko izberete paket z visokimi zavarovalnimi kritji in si tako v tujini zagotovite ustrezno zaščito za pokritje stroškov zdravljenja tudi v državah, ki so znane po visokih cenah zdravstvenih storitev. Ob nezgodi ali bolezni v tujini vam zavarovalnice poleg finančne varnosti ponujajo asistenco, tudi v slovenskem jeziku, s čimer vam olajšajo dostop do pomoči, ko jo nujno potrebujete.

O podrobnosti zavarovanj z medicinsko asistenco se lahko pozanimate pri naših članicah.